Beertenhuus - daar kun je mee vooruit

VerkoopWij proberen altijd tussen de 5 a 10 occasions in voorraad te hebben "aan het woord Michel Jongerman, belast met de verkoop van nieuwe- en gebruikte auto's.

Mochten wij niet de juiste occasions bij ons hebben dan zetten wij in op het zoeken naar de beste occasion, zoals de klant dit voor ogen heeft, en altijd zonder koop verplichting.

Tevens hebben wij de mogelijkheid de auto door te lichten op kilometerstand, onderhoud en schade verleden. Op die manier koopt men bij Autobedrijf Iliohan altijd een top occasion. Uiteraard met 6 maanden BOVAG garantie en een Nationale Auto Pas.

                                                     

Nieuwe Suzuki's kunt u gewoon bij ons bestellen, zonder showroom is dat soms wel wat lastig, maar de meeste uitvoeringen hebben wij wel staan en anders wordt er een voor u opgehaald. Onder andere de Suzuki Alto, Suzuki Swift en de Suzuki Splash staan klaar voor een proefrit.
Maar ook ander merken kunnen wij leveren, zowel personen-  dan wel lichte bedrijfswagens.

Mocht u informatie willen heben over financieringen, over leasing of verzekeringen, ook dan bent u aan het goede adres!

U bent van harte welkom!

Autobedrijf Iliohan - Autobedrijf Iliohan :: Occasion aanbod http://t.co/IO5DMdttST
Autobedrijf Iliohan - De nieuwe Suzuki SX4 http://t.co/WdpTkTCO1Q via @sharethis
Autobedrijf Iliohan - Vandaag afgeleverd, deze mooie Fiat Panda. Veel veilige kilometers gewenst voor de nieuwe eigenaar. http://t.co/BZJMuilR