Beertenhuus - daar kun je mee vooruit
Autobedrijf Iliohan

met de B van Beertenhuus

Berging

Voor alle informatie over de berging kunt u terecht bij Bergingsbedrijf Iliohan


Wij zijn een VBS - gecertificeerd bergingsbedrijf dat bij schade of pech aan uw auto 24 uur per dag 365 dagen per jaar voor u klaar staat. Verder bieden wij een 24-uurs pechhulp - en transportservice voor alle alarmcentrales.

Hier voor beschikken wij over moderne en volledige uitgeruste bergingsvoertuigen, met gediplomeerde bergingsspecialisten die over de nodige ervaring beschikken.

Vrijwel het hele vaderlandse autopark is op basis van een WA-motorrijtuigpolis verzekerd tegen de kosten van takelen en berging. Al deze automobilisten hebben er dus via hun verzekering recht op dat hun voertuig van de plaats van het ongeval wordt weggesleept - berging noemen wij dat - en wordt getransporteerd naar de plaats van keuze, dat wil zeggen een adres ergens in Nederland.

Gratis service

"Onze ervaring als mensen van de praktijk is, dat nog te weinig consumenten van deze gratis service op de hoogte zijn. Men weet simpelweg niet dat men kostenloos recht heeft op deze dienstverlening", zegt de Vereniging van Bergers Specialisten.
†††


Hoe kom ik thuis, op mijn werk of vakantieadres

Meestal is ook het vervoer van de inzittenden verzekerd. Zo nodig wordt men zelfs per taxi naar de opgegeven plaats bijvoorbeeld naar huis of naar het vakantieadres, vervoerd.

24 uur service

Wij zijn als VBS berger snel ter plekke, omdat wij 24 uur per dag paraat zijn. Wij beschikken over het juiste en goedgekeurde bergingsmateriaal. Wij hebben vakbekwaam, gediplomeerd personeel, dat steeds op de hoogte wordt gehouden van de nieuwste technieken en ook precies weet hoe zij met de modernste automodellen moeten omgaan. Wij zijn bedrijfsaansprakelijk verzekerd.
†††

Zelfs bij lichte schade

Bij het ongeval aangekomen, moet er snel worden gehandeld. Zorg voor eventuele gewonden is een eerste vereiste. Vanwege de verkeersveiligheid verdient het aanbeveling ook bij geringe schade de auto toch te laten transporteren. Want zelfs bij lichte schade kan de auto ontzet zijn, wat men niet altijd direct kan vaststellen. Vooral de moderne modellen met kooiconstructies en veel kunststofplaatwerk zijn gevoelig op dit gebied.

Wij als VBS bergers weten precies hoe we met verschillende autotypen moeten omgaan. We ontvangen regelmatig gedetailleerde informatie omtrent de diverse autotypen en hun constructie.

Wie gaat de kosten/no claim betalen

De bergingsservice gaat ook niet ten koste van de no-claimkorting die men heeft, noch is de schuldvraag van belang. Voor de door een aanrijding gestrande automobilist zijn er derhalve geen kosten verbonden aan het takelen en bergen en het vervoer van de beschadigde personenauto.

Met de hele administratieve en financiŽle afhandeling van het ongeluk of het pechgeval heeft de betrokken automobilist niets te maken. Dat gaat helemaal buiten de verzekerde om en wordt rechtstreeks geregeld tussen het bergingsbedrijf en de alarmeringsdienst. Het is dus absoluut niet nodig dat een automobilist de hulp inroept van een aardige boer of een kennis of familielid om de gestrande auto bijvoorbeeld uit de sloot te halen en te transporteren.

††
De foto's die u op deze pagina ziet komen uit ons eigen bedrijfsarchief.

Autobedrijf Iliohan - Autobedrijf Iliohan :: Occasion aanbod http://t.co/IO5DMdttST
Autobedrijf Iliohan - De nieuwe Suzuki SX4 http://t.co/WdpTkTCO1Q via @sharethis
Autobedrijf Iliohan - Vandaag afgeleverd, deze mooie Fiat Panda. Veel veilige kilometers gewenst voor de nieuwe eigenaar. http://t.co/BZJMuilR