Beertenhuus - daar kun je mee vooruit
Autobedrijf Iliohan

met de B van Beertenhuus

Airco Onderhoud


De meeste moderne auto’s zijn uitgerust met een airco. Dat is een groot genot op warme dagen. Wat niet veel bestuurders weten is dat de airco ook onderhoud nodig heeft. Iedere airco verliest ongemerkt koudemiddel; jaarlijks tot 8%. Dit heeft tot gevolg dat de airco niet meer goed werkt. Er kan zelfs schade aan de compressor ontstaan. Dat kan u een dure reparatie opleveren. Door een regelmatige controle aan uw airco behoudt deze zijn capaciteit en wordt de levensduur verlengt.


Airco onderhoudsbeurt


Tijdens de airco-check wordt de staat van de installatie en de droger gecontroleerd, het airco systeem leeggehaald en afgevuld en vindt een grondige inspectie plaats. Wij adviseren uw airco in het voorjaar te laten controleren, voordat de zomerse warmte aanbreekt.Wilt u weten wat de complete onderhoudsbeurt inhoudt? Neemt u dan contact op met ons bedrijf. Wij staan u graag te woord.


Autobedrijf Iliohan - Autobedrijf Iliohan :: Occasion aanbod http://t.co/IO5DMdttST
Autobedrijf Iliohan - De nieuwe Suzuki SX4 http://t.co/WdpTkTCO1Q via @sharethis
Autobedrijf Iliohan - Vandaag afgeleverd, deze mooie Fiat Panda. Veel veilige kilometers gewenst voor de nieuwe eigenaar. http://t.co/BZJMuilR